Зареєстровано 171 випадок сексуального насильства з боку військових РФ – Зеленська

Війна, Кримінал, Новини

Прокуратура розслідує 171 випадок сексуального насильства проти українців з боку російських військових, при цьому серед постраждалих — 39 чоловіків.

Про це перша леді Олена Зеленська під час панельної дискусії на конференції у Львові, повідомляє Суспільне,  інформує  щоденна онлайн-газета Голос ІФ.

“За цією цифрою не тільки жінки — серед постраждалих 39 чоловіків. 13 — неповнолітніх, серед них — хлопчик. Ми знаємо про ці випадки тільки тому, що ці люди знайшли в собі сили говорити. Скільки страждають мовчки, особливо на окупованих територіях – ми не знаємо”.

Зеленська підкреслила, що кількість і неприхованість ґвалтувань мирних українців дає впевненість у тому, що це — свідома політика російської армії.

“Це їхня свідома психологічна і фізична зброя проти українців”, — наголосила дружина президента.

Якщо ви вперше зайшли на YouTube канал Голос ІФ не забудьте підписатися щоб знати першими найгарячіші новини Івано-Франківська та області, про які вам не розповідають інші ЗМІ!

Підтримати Голос ІФ: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.