15-річна Анна Лащевська з Франківська здобула другу медаль на Кубку світу зі спортивної гімнастики (фото)

Новини, Суспільство

Для збірної України врожайним на нагороди видався другий день фіналів на Кубку світу зі спортивної гімнастики, що проходить у місті Доха (Катар).

Про це  інформує  щоденна онлайн-газета Голос ІФ з посиланням на пресслужбу  НОК України.

15-річна Анна Лащевська з Івано-Франківська до здобутого напередодні золота у вправах на брусах сьогодні додала срібло на колоді. Отримавши за свою комбінацію складністю 5,7 оцінку 13,333, підопічна Юлії Каюкової та Ірини Мельничук поступилася лише Сабріні Манека-Воня з Румунії (13,766).

15-річна Анна Лащевська з Франківська здобула другу медаль на Кубку світу зі спортивної гімнастики 1

Український гімнаст Ілля Ковтун продовжив свою переможну серію у вправах на брусах. Тиждень тому він святкував перемогу на Кубку світу у німецькому Котбусі, а тепер він здобув золото й у Катарі. За свою комбінацію складністю 6,3 спортсмен отримав від суддів 14,966, випередивши на 0,033 срібного медаліста Карлоса Юло з Філіппін.

Ігор Радівілов став віцечемпіоном турніру у своєму коронному опорному стрибку, набравши за сумою двох спроб 14,899 бала. Обійти його вдалося лише бронзовому призеру Олімпіади-2020 на цьому снаряді Артуру Давтяну з Вірменії (15,083).

Якщо ви вперше зайшли на YouTube канал Голос ІФ не забудьте підписатися щоб знати першими найгарячіші новини Івано-Франківська та області, про які вам не розповідають інші ЗМІ!

Підтримати Голос ІФ: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636

 

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.