“Хочу жить”: майже 10 тисяч військових РФ попросились у полон

Війна, Новини, Політика

До єдиного центру прийому звернень військовослужбовців РФ щодо здачі в полон “Хочу жить” звернулись вже 9836 осіб з  Росії та тимчасово окупованих територій України.

Про це  інформує  щоденна онлайн-газета Голос ІФ з посиланням на Координаційний штаб з питань поводження з військовополоненими.

За шість місяців роботи проєкту, незважаючи на регулярні спроби Роскомнадзору заблокувати доступ, сайт “Хочу жить” відвідало понад 14 млн осіб, 84% яких – це відвідувачі з території РФ.

Окрім російських військових, на гарячу лінію звертаються їхні родичі та близькі. Часто мобілізовані росіяни, які прибули в складі окупаційної армії  в Україну, не мають доступу до інтернету або зв’язку.

Якщо ви вперше зайшли на YouTube канал Голос ІФ не забудьте підписатися щоб знати першими найгарячіші новини Івано-Франківська та області, про які вам не розповідають інші ЗМІ!

Підтримати Голос ІФ: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.