Президент Зеленський вручив орден “За мужність” III ступеня бійцю з Івано-Франківщини Максиму Веприку (фото)

Новини, Політика, Суспільство

Президент України Володимир Зеленський 3 березня 2023 року вручив орден “За мужність” III ступеня бійцю з Івано-Франківщини Максиму Веприку.

Про це  інформує  щоденна онлайн-газета Голос ІФ з посиланням на голову Івано-Франківської обласної військової адміністрації Світлану Онищук.

“Наш прикарпатський журналіст Максим Веприк отримав орден “За мужність” ІІІ ступеня. Пишаємося нашим бійцем. Дякуємо за сміливість, мужність і оборону нашої держави. Бажаємо якнайшвидшого одужання”, — написала Світлана Онищук.

Вручення відбулося в одному із львівських госпіталів, де лікуються поранені українські військові, які воювали, зокрема, на Бахмутському напрямку. Про це повідомили на сайті Президента України.

Президент Зеленський вручив орден "За мужність" III ступеня бійцю з Івано-Франківщини Максиму Веприку
Фото: Офіс президента

Що відомо

Максим Веприк працював журналістом одного з телеканалів Івано-Франківська. У 2017 році він пішов на строкову службу та отримав військову спеціальність у Повітряних силах ЗСУ. Після великої війни потрапив у Сухопутні війська ЗСУ.

У листопаді 2022 року радіо “Західний полюс” оголосило про збір грошей на пікап для підрозділу, в якому служить Максим Веприк.

Якщо ви вперше зайшли на YouTube канал Голос ІФ не забудьте підписатися щоб знати першими найгарячіші новини Івано-Франківська та області, про які вам не розповідають інші ЗМІ!

Підтримати Голос ІФ: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.