Сумна звістка знову сколихнула Прикарпаття: загинув воїн Андрій Бощук

Війна, Новини, Суспільство

Верховинщина втратила на полі бою ще одного свого земляка.

На передовій віддав своє життя мешканець села  Бистрець, командир аеромобільного відділення, сержант Андрій БОЩУК, 1992 р.н., інформує щоденна онлайн-газета Голос ІФ з посиланням на ПІК.

Зеленська сільська рада, сільський голова Володимир Феркаляк, і жителі усієї громади низько схиляють голову перед світлою пам’яттю вірного сина України та висловлюють щирі співчуття  батькам загиблого, всій родині, друзям та побратимам з приводу передчасної смерті нашого земляка та Героя, та розділяють їх горе.

«Нехай добрий, світлий спомин про покійного Захисника назавжди залишиться у пам’яті рідних, друзів, усіх, хто знав його, любив та шанував. Молимось за упокій душі  АНДРІЯ та доземно вклоняємось за подвиг. Нехай душа загиблого Героя знайде вічний спокій, а Господь прийме, де праведні спочивають!», – йдеться у дописі.

Про дату та час  чину поховання буде повідомлено додатково.

Якщо ви вперше зайшли на YouTube канал Голос ІФ не забудьте підписатися щоб знати першими найгарячіші новини Івано-Франківська та області, про які вам не розповідають інші ЗМІ!

Підтримати Голос ІФ: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.