Рятувальники врятували двох прикарпатців, що тиждень бродили горами та заблукали

Новини, Суспільство, Туризм

Як з’ясувалося, мешканці франківського села Великий Ходак 1966 і 1979 років народження близько тижня подорожували горами, однак у певний момент через погані погодні умови втратили орієнтир місцевості й не могли знайти безпечний шлях донизу.

Медичної допомоги чоловіки не потребували, інформує ГУ ДСНС України в Закарпатській області, щоденна онлайн-газета Голос ІФ.

На щастя, чоловіки дісталися до однієї з точок порятунку й назвали її номер, коли подзвонили до оперативно-рятувальної служби. Тож фахівці пошуково-рятувального відділення прикарпатського села Явірник знайшли їх і почали спускати з чорногірського хребта назустріч рятувальникам відділення міста Рахів. Ті на снігоболотоході «Богун» транспортували заблукалих туристів до пункту незламності в селі Видричка Рахівського району.

Якщо ви вперше зайшли на YouTube канал Голос ІФ не забудьте підписатися щоб знати першими найгарячіші новини Івано-Франківська та області, про які вам не розповідають інші ЗМІ!

Підтримати Голос ІФ: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.