В Івано-Франківську викрили місцевого жителя, який підтримував путіна (фото)

Війна, Кримінал, Новини, Політика, Суспільство

В Івано-Франківську місцевий житель пропагував “рускій мір” та поширював у соцмережах дописи на підтримку володимира путіна та бойовиків незаконних збройних формувань.

Слідчі СБУ викрили чоловіка, йдеться на Facebook-сторінці відомства, пише щоденна онлайн-газета Голос ІФ.

Фото: Facebook/СБУ Івано-Франківської області

“Фігурант — колишній радянський військовий, уродженець РФ, в Україні живе від часу незалежності країни. Під час обшуків за місцем його проживання СБУ вилучила телефон та комп’ютерну техніку з доказами протиправної діяльності”, — йдеться у дописі.


Слідчі Служби безпеки України повідомили чоловікові про підозру за ч. 2 ст. 436-2 Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає обмеження волі на строк до п’яти років або позбавленням волі на той самий термін з конфіскацією майна або без неї.

Наразі підозрюваному готують запобіжний захід.

Досудове розслідування здійснює управління СБУ в Івано-Франківській області за процесуального керівництва обласної прокуратури.

Якщо ви вперше зайшли на YouTube канал Голос ІФ не забудьте підписатися щоб знати першими найгарячіші новини Івано-Франківська та області, про які вам не розповідають інші ЗМІ!

Підтримати Голос ІФ: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.