Глава УГКЦ Святослав Шевчук зустрінеться в Івано-Франківську зі студентами

Новини, Суспільство

У рамках проєкту «Відкрита зустріч з успішними людьми» 16 лютого в Університеті Короля Данила відбудеться зустріч з Главою УГКЦ Блаженнішим Святославом Шевчуком.

Про це Ратуші повідомили у пресслужбі вузу, інформує щоденна онлайн-газета Голос ІФ.

«Відкрита зустріч з успішними людьми» – соціальний проєкт Університету Короля Данила для студентів Івано-Франківська та всіх зацікавлених, який спрямований на реалізацію місії УКД – творити екосистему для розвитку успішної та підприємливої особистості.Відкрита зустріч дає можливість познайомитись, поспілкуватись, дізнатись секрети успіху, поділитись ідеями з відомими людьми України та світу.

Участь в проєкті – можливість навчитись визначати пріоритети, планувати, організовувати, наполегливо працювати, дізнаватись більше, ставити цілі та досягати успіху в навчанні, кар’єрі, бізнесі, спорті, мистецтві!

Якщо ви вперше зайшли на YouTube канал Голос ІФ не забудьте підписатися щоб знати першими найгарячіші новини Івано-Франківська та області, про які вам не розповідають інші ЗМІ!

Підтримати Голос ІФ: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.