Прикарпатка фристайлістка збірної України Наталія Казюк у фристайлі на ЄЮОФ-2023

Новини, Суспільство

Юна фристайлістка збірної України Наталія Казюк стала бронзовою призеркою XVI зимового Європейського юнацького олімпійського фестивалю-2023.

У лижному центрі Піанкавалло 16-річна спортсменка з Івано-Франківщини, виступаючи у дисципліни біг-ейр, напередодні успішно подолала попередній етап змагань та вийшла у фінал з четвертим місцем, повідомляє НОК України, інформує щоденна онлайн-газета Голос ІФ

Сьогодні Наталя, покращивши результат, принесла Україні першу медаль ЄЮОФ-2023.

Ще одну медаль Україні на ЄЮОФ-2023 принесла біатлоністка 18-річна Олександра Меркушина із Закарпаття – вона завоювала золото у спринті на 6 км з двома вогневими рубежами, випередивши найближчу суперницю француженку Лола Бюжо на 44,2 секунди.

Якщо ви вперше зайшли на YouTube канал Голос ІФ не забудьте підписатися щоб знати першими найгарячіші новини Івано-Франківська та області, про які вам не розповідають інші ЗМІ!

Підтримати Голос ІФ: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.