Платні камери у Франківському СІЗО – найдешевші в Україні

Кримінал, Новини

Перебування у платній камері слідчого ізолятора ДП “Івано-Франківська установа виконання покарань (№ 12) вартує 290 грн. Це найнижчий тариф за аналогічну послугу в Україні.

Відповідна інформація міститься на сайті Будинку юстиції, інформує щоденна онлайн-газета Голос ІФ .

Тиждень покращеного ув’язнення вартує 991 грн, місяць – 1699 грн.

Для порівняння у Закарпатській установі виконання покарань поліпшена камера вартує 524 грн. за добу, у Луцькому СІЗО 300 грн., Чернівецькому – 346 грн, Хмельницькому – 780, Львові – 1000 грн, а Київське СІЗО вартує 2000 грн.

Голова Міністерства юстиції  на фоні останніх корупційних скандалів і анонсованих владою “посадок” нагадав, що у СІЗО можна сидіти у комфортній камері, але за гроші, також є “подарункові сертифікати” для друзів.

Якщо ви вперше зайшли на YouTube канал Голос ІФ не забудьте підписатися щоб знати першими найгарячіші новини Івано-Франківська та області, про які вам не розповідають інші ЗМІ!

Підтримати Голос ІФ: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.