9-річна прикарпатка обстригла свої коси, щоб допомогти ЗСУ (відео)

Відео-новини, Новини, Суспільство

Вона пожертвувала п’ятдесятьма сантиметрами свого волосся, щоб допомогти військовим. 9-річна Даринка Перхулин з села Черніїв Івано-Франківської громади вирішила підстригти та продати свої довгі коси. А за виручені кошти – придбати необхідне воїнам. Даринка зізнається, таку коротку стрижку робить вперше.

Про це інформує щоденна онлайн-газета Голос ІФ  з посиланням на ТРК РАІ.

На це рішення дівчинку надихнула інша юна волонтерка, яке теж обрізала волосся задля допомоги воїнам. Мама Даринки каже, спершу намагалась переконати доньку не стригтись. Та Даринка була непохитною у своєму бажанні. Тож врешті решт Ірина підтримала доньку.

Волонтерить Даринка ще з перших днів повномасштабного вторгнення росії в Україну. У теплу пору року дівчинка продавала прапорці, магніти та інші патріотичні речі. А пізніше маленька волонтерка почала виготовляти обереги та малювати картини для воїнів.

За волосся волонтерка отримала сім тисяч гривень. Ці кошти вона віддасть на придбання автономних мобільних пічок для військових.

Якщо ви вперше зайшли на YouTube канал Голос ІФ не забудьте підписатися щоб знати першими найгарячіші новини Івано-Франківська та області, про які вам не розповідають інші ЗМІ!

Підтримати Голос ІФ: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.