Водить за ніс Путіна та Лаврова: Лукашенко заявив, що не бачить загрози з України Водить за ніс Путіна та Лаврова: Лукашенко заявив, що не бачить загрози з України

Війна, Новини, Політика

Невизнаний низкою держав президент Білорусі Олександр Лукашенко водить російського диктатора Володимира Путіна.

Про це інформує щоденна онлайн-газета Голос ІФ з посиланням на УНН.

Також він заявляє, що не бачить загрози з боку України. Про це повідомив представник пресслужби Головного розвідувального управління Міноборони Андрій Юсов в ефірі телемарафону “Єдині новини”.

“В інтересах Путіна й Росії максимально нагнітати тему Білорусі, але й диктатор Лукашенко вже не дуже в це грає. Нещодавно ми бачили, як він водив за ніс Лаврова розповідав як любить Путіна, а потім сказав, що не бачить загрози з боку України. Україна тримається. Не хоче вживати суїцидальних дій навіть диктатор Лукашенко”, — сказав Юсов.

За словами Юсова, чутки про нібито вторгнення Білорусі, є лише частиною психологічної операції Росії. ГУР усе відомо про білоруського диктатора й режим в країні, у тому ж числі й про кількість ударного угруповування, готовність сил засобів й інші моменти, які дозволяють стверджувати про відсутність загрози.

Якщо ви вперше зайшли на YouTube канал Голос ІФ не забудьте підписатися щоб знати першими найгарячіші новини Івано-Франківська та області, про які вам не розповідають інші ЗМІ!

Підтримати Голос ІФ: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.