В ОП сподіваються, що “Рамштайн-9” принесе Україні літаки

Новини, Політика

В Офісі президента України висловили сподівання, що на наступному “Рамштайні” учасники Контактної групи розглянуть передачу Україні літаків.

Про це інформує щоденна онлайн-газета Голос ІФ з посиланням на заступника голови Офісу президента Андрія Сибіга в ефірі телемарафону “Єдині новини”

Сибіга переконаний, що найближчим часом Україна отримає від союзників необхідну бронетехніку та авіацію. Наступний “Рамштайн” він назвав “авіаційним”.

На моє тверде переконання, і я впевнений, що в цьому ми всі пересвідчимось, цей “Рамштайн”, що вже відбувся, створить нову реальність. Я також переконаний, що ми можемо його неофіційно назвати “бронетанковим Рамштайном”. А ось наступний вже буде “авіаційним”.

Якщо ви вперше зайшли на YouTube канал Голос ІФ не забудьте підписатися щоб знати першими найгарячіші новини Івано-Франківська та області, про які вам не розповідають інші ЗМІ!

Підтримати Голос ІФ: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.