У Коломиї продовжили канікули для дошкільнят, але не для всіх (відео)

Відео-новини, Новини, Суспільство

Щонайменше до кінця січня коломийські садочки не працюватимуть, бо не встигли завершити всі необхідні тендери щодо харчування.

Як повідомляє НТК, коломийські садочки мали запрацювати вже 23 січня, однак щонайменше до кінця місяця дошкільні навчальні заклади роботу не відновлять. Причина – не встигли завершити всі необхідні тендери щодо харчування, повідомляє щоденна онлайн-газета Голос ІФ.

За словами міського голови Коломиї Богдана Станіславського, зараз влада працює з директорами садочків щодо відновлення роботи.

“Ми працюємо з директорами садочків, бо найбільший контакт з батьками мають вихователі та директори. І ми будемо з ними по кожному садочку опрацьовувати, які будуть відкриватися, а які не будуть. Тобто, у п’ятницю на кінець дня ми дамо інформацію. І відповідальність будуть брати на себе директори садочків. Бо вони знають, скільки буде ходити (дітей – ред.) і реально чи будуть ходити. Якщо вони заявлять, що будуть ходити там 80-90%, а будуть ходити 30-40%. То ми через якийсь час будемо знов переглядати, бо це є наші кошти, наші місцеві кошти”, – каже Станіславський.

Більше – у сюжеті НТК.

Вже ввечері 20 січня Богдан Станіславський на своїй facebook-сторінці повідомив, що з 23 січня у звичному режимі для дітей відкриють двері всі школи громади та половина садочків. А саме садки №9, №14, №19, початкова школа-садок №20, садки у Воскресинцях, Шепарівцях, Іванівцях та Товмачику.

Інші садки розпочнуть роботу вже після канікул з середи, 25 січня.

“Це пов’язано з тим, що там закінчується підготовка, необхідна для відновлення роботи після канікул. Загалом, впродовж цього часу велася планова робота щодо визначення потреби в роботі комунальних закладів та розрахунку вартості іх послуг. Це відбувається щороку і якоїсь сенсаційності чи “зради” в цьому процесі немає”, – додав Станіславський.

Якщо ви вперше зайшли на YouTube канал Голос ІФ не забудьте підписатися щоб знати першими найгарячіші новини Івано-Франківська та області, про які вам не розповідають інші ЗМІ!

Підтримати Голос ІФ: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.