Шістьох постраждалих в авіакатастрофі у Броварах відправлять лікуватися за кордон

Війна, ДІТИ, Здоров'я, Новини, Суспільство

Шістьох людей, які отримали сильні опіки внаслідок аварії гвинтокрила в Броварах 18 січня, готують до відправки на лікування за кордоном, повідомила заступниця міністра охорони здоров’я Ірина Микичак в ефірі національного телемарафону в четвер, 19 січня.

За її словами, після трагедії частину постраждалих госпіталізували до лікарні Броварів, а частину перевели до Київського опікового центру.

Про це інформує щоденна онлайн-газета Голос ІФ з посиланням на  ZAXID.NET.

«Вони найважчі та найскладніші, але ніхто з них не перебуває ні в критичному, ні в загрозливому стані. Вони отримують повноцінне лікування, визначене протоколом. Ми готуємо шість пацієнтів із опікового центру – це діти та дорослі – для подальшого лікування за кордоном», – уточнила Микичак, яку цитує NV.

Вона не повідомила, до яких країн буде перевезено постраждалих, але зазначила, що «з першої години трагедії активно відгукнулися опікові центри Польщі, Австрії, Чехії та США».
Голова Київської обласної військової адміністрації Дмитро Кулеба уточнив, що у лікарнях залишаються 16 людей, які постраждали внаслідок аварії гвинтокрила у Броварах. Шість із них – діти.

Якщо ви вперше зайшли на YouTube канал Голос ІФ не забудьте підписатися щоб знати першими найгарячіші новини Івано-Франківська та області, про які вам не розповідають інші ЗМІ!

Підтримати Голос ІФ: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.