Вимоги РФ до України визнати “нові територіальні реалії” неприйнятні – Блінкен

Війна, Новини, Політика

США вважають неприйнятними та шкідливими для налагодження мирного переговорного процесу вимоги Росії до України враховувати “нові територіальні реалії”.

Про це повідомляє щоденна онлайн-газета Голос ІФ з посиланням на заяву державного секретаря США Ентоні Блінкена під час спільного брифінгу з міністром закордонних справ Великої Британії Джеймсом Клеверлі.

 “Російські вимоги до України визнати нові територіальні реалії є неприйнятними та не дозволяють налагодити переговорний процес”.

Блінкен наголосив, що США разом із союзниками забезпечують Україну всім необхідним, щоби вона добилася успіху в протистоянні російській агресії.

“Найшвидший шлях досягти стійкого завершення цієї війни, дійти до дипломатії, до переговорів – це посилити Україну на полі бою. Це саме те, що ми робимо”, – сказав він.

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.