На Івано-Франківщині шахраї збирають гроші нібито для ЗСУ

Війна, Кримінал, Новини

На Івано-Франківщині фіксують випадки, коли невідомі люди збирають гроші нібито для потреб ЗСУ.

Про це інформують на Facebook-сторінці Городенківської міськради, інформує  щоденна онлайн-газета Голос ІФ з посиланням на Версії.

Шахраї пишуть листи до очільників різних підприємств, установ та організацій від імені керівників району, міських чи селищних голів, у яких просять допомогти військовослужбовцям.

“Офіційно повідомляємо, що посадові особи громад Коломийського району, Коломийської районної військової адміністрації та Коломийської районної ради під час взаємодії з підприємствами, установами та організаціями діють винятково в межах норм чинного законодавства та свою діяльність підтверджують документально з дотриманням правил ведення документації”, — йдеться у дописі.

У разі звернень про збір грошей працівники Городенківської міськради просять повідомляти поліцейським.

Уточнити будь-яку інформацію в Коломийській районній військовій адміністрації можна за телефонами: (03433) 4 70 31; 093 532 64 67.

Напередодні міський голова Коломиї Богдан Станіславський на своїй Facebook-сторінці повідомляв про збір грошей нібито для ЗСУ від імені Коломийської міськради.

“Шахраї знову активізувалися. Вони намагаються видурити гроші від мого імені. Не ведіться на такі прохання у жодному разі. Пам’ятайте: ні міський голова, ні його заступники, ні міська рада загалом не збирає ніякі кошти”, — пише Богдан Станіславський.

Якщо ви вперше зайшли на YouTube канал Голос ІФ не забудьте підписатися щоб знати першими найгарячіші новини Івано-Франківська та області, про які вам не розповідають інші ЗМІ!

Підтримати Голос ІФ: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.