Де і коли в Івано-Франківську освячуватимуть воду в день Богоявлення Господнього

Новини, Суспільство

В Івано-Франківську 19 січня, на Водохреще, велике водосвяття відбудеться на березі річки Бистриця Надвірнянська та на Вічевому майдані.

Про це Суспільному розповів начальник управління внутрішньої політики міської ради Ігор Кінаш, передає Фіртка, щоденна онлайн-газета Голос ІФ.

На березі річки Бистриця Надвірнянська воду святитимуть о 10:30. На Вічевому майдані о 12:00 відбудеться загальноміське освячення води за участі представників традиційних християнських конфесій.

Також у катедральному соборі Воскресіння Христового УГКЦ (майдан Шептицького, 22) 19 січня відслужать п’ять літургій, після яких освячуватимуть воду:

о 08:00 — Архиєрейська літургія та йорданське водосвяття;

о 10:00, 12:00, 14:00, 17:00 — святкові богослужіння з йорданським водосвяттям.

Богослужіння транслюватимуть на Youtube та Facebook.

У Свято-Троїцькому кафедральному соборі ПЦУ (Грюнвальдська, 1) служитимуть дві літургії, після яких відбуватиметься освячення води:

о 7:30 — святкова літургія та йорданське водосвяття;

о 10:00 — Архиєрейська літургія та йорданське водосвяття.

Якщо ви вперше зайшли на YouTube канал Голос ІФ не забудьте підписатися щоб знати першими найгарячіші новини Івано-Франківська та області, про які вам не розповідають інші ЗМІ!

Підтримати Голос ІФ: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.