В бою за Україну загинув 21-річний калушанин Максим Лазоришин (фото)

Війна, Новини, Суспільство

Про важку і непоправну втрату повідомили рідні та друзі загиблого калушанина, якому в березні мало виповнитися 22 роки.

Про це інформує щоденна онлайн-газета Голос ІФ з посиланням на Вікна.

Про загибель калушанина Максима Лазоришина повідомив керуючий справами Калуської міської ради, боєць Сил територіальної оборони Олега Савка:

“Братчику, розум відмовляється вірити, що ти здобув своє вічне життя у бою… Молодий Рух, Католицька Молодь, футбольні ультрас — ти всюди приймав активну участь, всюди встигав, залишаючись твердим, надійним, людяним і врівноваженим навіть у найтяжчих життєвих ситуаціях… У цій війні ти не міг залишитися осторонь… Але яка велика відстань від Краматорська до Калуша… Велика як і твоя Жертва, як твій Подвиг…
Хай Господь Милостивий прийме тебе в Своєму Царстві!
Щирі співчуття рідним і близьким… Вічна Слава Герою!”.

Спогадами про загиблого в соцмережі поділилися друзі та знайомі.

Калушанка Наталя Рендзяк-Боднар, в якої загинув син — спецпризначенець Андрій Рендзякнаписала:

“Наш Максимчик, наш Герой, уже Небесний Ангел на небі, разом з нашим Андрійчиком і іншими побратимами уже з Богом, знову в нашу родину прийшло горе, йому назавжди буде 21… Плачу і не вірю, наш Максим, такий щирий і добрий хлопчик, який виріс на наших очах, загинув під Краматорськом, захищаючи свою родину і нашу Україну від ворога…

Не забудемо і не пробачимо, будемо любити і пам’ятати, щиро співчуваю мамі, всій сім’ї і всій нашій родині, Вічна пам’ять, Царство небесне, спочивай з Богом…”.

Товариш Назар Лозинський згадує про Максима як “два метри мужнього зросту”:

“Сук…………….… війна. Останній раз бачився із ним 18 грудня. Був дуже довольний, що нарешті може постріляти з того, що вивчав тільки в теорії. Ніколи не забуду, 2 метра мужнього зросту, довгу бороду, посмішку і щирі останні обійми — останні обійми”.

Максим Лазоришин був ультрас футбольного клубу “Калуш”, пише Ярослав Куцій:

“На жаль найкращі сини і доньки України складають голови у війні із московським загарбником! У бою із московським окупантом під Соледаром загинув наш вірний побратим, фанат і просто хороший товариш.

Спочивай з миром друже, Максим Лазоришин! Важко першим дізнаватися про таку втрату! Багато пройшли футбольними стежками, палили піро і просто фанатіли за ФК “Калуш”. Завжди веселий, вірний, відданий своїй команді та державі. Вірний присязі до кінця виконував поставлені обов‘язки! Спи спокійно, Герою!”.

Якщо ви вперше зайшли на YouTube канал Голос ІФ не забудьте підписатися щоб знати першими найгарячіші новини Івано-Франківська та області, про які вам не розповідають інші ЗМІ!

Підтримати Голос ІФ: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636

 

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.