Потрібно понад рік, щоб відновити енергетичний об’єкт у Бурштині, після ракетних ударів – Онищук

Війна, Новини, Політика

Енергетичний об’єкт у Бурштині зазнав вчетверте ракетного удару.

Як повідомила очільниця області Світлана Онищук в ефірі телемарафону “Єдині новини”, на відновлення цього об’єкту знадобиться понад рік часу, інформує щоденна онлайн-газета Голос ІФ.

14 січня Росія завдала ракетного удару по енергетичному об’єкту в Івано-Франківській області.

“На жаль, вчора і наша область мала ракетні удари. Це — енергетичний об’єкт у Бурштині. Виникла складна пожежа після ракетних ударів, площа складала 200 м.кв. Це вже четвертий такий обстріл нашого енергетичного об’єкту, він сильно пошкоджений. Потрібен досить великий період часу для того, щоб повністю відновився наш енергооб’єкт. Треба таке обладнання, якого зараз немає на території України. Щоб повністю відновити, потрібно понад рік”, — розповіла Онищук.

Також вчора в області вдалося збити дві ракети, які теж були спрямовані в об’єкт енергетичної інфраструктури.

Якщо ви вперше зайшли на YouTube канал Голос ІФ не забудьте підписатися щоб знати першими найгарячіші новини Івано-Франківська та області, про які вам не розповідають інші ЗМІ!

Підтримати Голос ІФ: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.