Арсен Мірзоян потрапив до лікарні Франківська (фото)

Новини, Суспільство

Відомий музикант Арсен Мірзоян у соцмережі Фейсбук висловив подяку медикам Івано-Франківської міської клінічної лікарні.

Про це повідомляє щоденна онлайн-газета Голос ІФ з посиланням на Версії.

Достеменно невідомо, з якими проблемами до лікарів звернувся артист, але з його посту можна зробити висновок, що співак зазнав травм:

Останніми днями такі новини, що не до постів. Але маю подякувати, тому, що казати  «дякую» дуже важливо. Оскільки мої свята пройшли у шпиталі, я дякую і вклоняюся лікарям за ваші золоті руки, світлі голови і сталеві нерви. За все що ви робите. Окремо мої хребці, ліва рука і інші частини тіла дякують. Михайло Кобзей, Сергій Тамазликар. Ну і звісно Тарас Романович Масляк, за шпиталь, його стан і за відчуття господаря. А зараз поїду робити МРТ як ви просили. P.S.| концерт був, – написав  Мірзоян Арсен

На зображенні може бути: 2 людини, люди стоять та у приміщенні

На зображенні може бути: одна або кілька осіб, люди сидять та у приміщенні

На зображенні може бути: 1 особа та у приміщенні

Якщо ви вперше зайшли на YouTube канал Голос ІФ не забудьте підписатися щоб знати першими найгарячіші новини Івано-Франківська та області, про які вам не розповідають інші ЗМІ!

Підтримати Голос ІФ: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.