Жертв війни з травмами голови безкоштовно оперуватимуть в Івано-Франківську (реєстрація

Здоров'я, Суспільство

Стартував благодійний проєкт Still Strong (“Все ще сильні”), створений українськими лікарями. Ціль ініціативи — обʼєднати українських та іноземних фахівців для безоплатної допомоги українським захисникам і захисницям, а також цивільним особам із травмами голови та шиї, отриманими внаслідок російської збройної агресії.

Про це повідомляє щоденна онлайн-газета Голос ІФ з посиланням на “Галку”.

Проєкт організований за підтримки Української асоціації ендоскопічної хірургії голови та шиї, благодійної організації Face The Future Fundation, компаній “Карл Шторц Україна”, “Біоноріка”, Materialise та Scaner.

“Як медики ми, на жаль, не можемо знищити ворогів, але можемо вкластися в перемогу, віддячуючи нашим героям за їхні подвиги. Ми лікуємо рани війни та допомагаємо військовим отримати якісне лікування і відповідну реабілітацію, щоб вони якомога швидше повернулися до звичного способу життя”, — каже координаторка проєкту ЛОР-лікарка Івано-Франківської ОКЛ Наталія Комашко.

У проєкті Still Strong об’єднуються найкращі фахівці та лікарі різних спеціальностей. Допомага пацієнтам та хірургічне лікування буде організоване на базі медичних закладів – партнерів проєкту в Івано-Франківську, Києві, Львові та Одесі.

Організатори закликають: “Якщо ви чи близька вам людина потребуєте безоплатної лікарської допомоги та є військовим/ою або цивільною особою з травмою голови та шиї, ви можете зв’язатися з нами, заповнивши“.

Для додаткової інформації:
тел. +38066674998
е-mail: stillstrongua@gmail.com

Якщо ви вперше зайшли на YouTube канал Голос ІФ не забудьте підписатися щоб знати першими найгарячіші новини Івано-Франківська та області, про які вам не розповідають інші ЗМІ!

Підтримати Голос ІФ: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.