Російські окупанти вдарили по енергетичному об’єкту на Франківщині

Без рубрики

Внаслідок ракетного удару терористів сталася пожежа на території енергетичного об’єкту.

Про це повідомляє щоденна онлайн-газета Голос ІФ з посиланням на lenta.ua

“Сьогодні під час повітряної тривоги ворог знову завдав ракетних ударів по енергетичному об’єкту в нашій області. Внаслідок ворожого обстрілу на території об’єкту виникла пожежа… На щастя, за попередньою інформацією, постраждалих і загиблих немає. На час тривоги усі працівники перебували в укриттях. Також для мінімізації наслідків ракетних ударів ділянку дороги поруч із інфраструктурним об’єктом було завчасно перекрито для проїзду автомобілів. Разом з тим успішно спрацювали і сили ППО, які під час тривоги збили дві російські ракети”, – написала в Telegram голова Івано-Франківської ОДА Світлана Онищук.

14 січня російські терористи здійснили чергову ракетну атаку на Україну.

У Дніпрі влучили в житловий будинок, є загиблі й поранені. На Харківщині та Львівщині є влучання в об’єкти критичної інфраструктури.

Якщо ви вперше зайшли на YouTube канал Голос ІФ не забудьте підписатися щоб знати першими найгарячіші новини Івано-Франківська та області, про які вам не розповідають інші ЗМІ!

Підтримати Голос ІФ: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.