На Прикарпатті провели в останню путь 23-річного Героя Дмитра Дутку (фото)

Без рубрики

14 січня Надвірнянська громада віддала останню шану щирому Захиснику нашої землі, уродженцю села Лісна Велесниця Дмитрові Дутці, якому назавжди залишиться всього 23 роки.

З 23 років більшу частину життя Дмитро Дутка віддав Україні: вивчив історію нашої держави, навчав любити Батьківщину інших. Загинув молодий цвіт української нації.

“Він був людиною неймовірно патріотичних принципів. А ще — найкращим сином, вірним чоловіком, зразковим братом та добрим другом. Він до останнього стояв на захисті України, а рідні чули від нього найважливіші слова підтримки і любові. Вічна слава тобі, Герою. Спочивай з миром. Щирі співчуття рідним, близьким та усім хто знав нашого Воїна”, — повідомив міський голова міста Надвірна Зіновій Андрійович.

Дмитро Дутка загинув у бою 9 січня 2023 року поблизу населеного пункту Григорівка Донецької області.

Якщо ви вперше зайшли на YouTube канал Голос ІФ не забудьте підписатися щоб знати першими найгарячіші новини Івано-Франківська та області, про які вам не розповідають інші ЗМІ!

Підтримати Голос ІФ: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636

 

 

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.