У Франківську попрощаються з воїном, місцевим сомельє Григорієм Морозом

Війна, Новини, Суспільство

У бою з російськими окупантами загинув 35-річний воїн з Івано-Франківська Григорій Мороз. До війни він працював сомельє в одному з магазинів міста. З Григорієм попрощаються 16 січня.

Про це повідомляє щоденна онлайн-газета Голос ІФ з посиланням на “Галку“.

Під час виконання бойового завдання на Донеччині, загинув сомельє мережі WINETIME — Григорій Мороз.

“Гріша 2,5 роки працював у маркеті в Івано-Франківську. Його обожнювали колеги та гості, він був другом та справжнім експертом винного світу. Він завжди приходив на допомогу, був відповідальною, щирою та чуйною людиною.

І коли отримав повістку — теж поставився до цього відповідально — бо знав, заради кого боротиметься.

Він пройшов навчання в Англії та став артилеристом. На фронті, як і мирному житті, проявляв сміливість та завзятість”, – розповіли на сторінці WINETIME.

Григорій був мобілізований у липні, проходив службу у 95-ій окремій десантно-штурмовій бригаді. Під час штурму позицій ЗСУ, в міських боях на Донбасі отримав поранення від гранати ворога та загинув. Зі слів побратимів, перед смертю закликав їх триматися, підбадьорював вигуками “Слава Україні”.

У неділю, 15 січня, відбудеться панахида за захисником о 17:00 у Будинку смутку.

У понеділок, 16 січня, відбудеться похорон зі всіма почестями для Героя. Початок об 11:00 на Ребета (Будинок смутку).

Якщо ви вперше зайшли на YouTube канал Голос ІФ не забудьте підписатися щоб знати першими найгарячіші новини Івано-Франківська та області, про які вам не розповідають інші ЗМІ!

Підтримати Голос ІФ: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636

 

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.