В облдержадміністрації вкотре пролунали гучні колядки

Новини, Суспільство

Сьогодні, у переддень святкування християнами пам’яті святителя Василя, Обрізання Господнього та відзначення Нового року за старим стилем, до обласної державної адміністрації завітали представники парафії Вознесіння Господнього УГКЦ міста Івано-Франнківськ.

Про це повідомляє щоденна онлайн-газета Голос ІФ з посиланням на Бріз.

За словами отця Івана Саса, їхній вертеп – це уособлення миру, спокою та блаженства, саме тому жодних негативних персонажів вони не залучали до вертепу. На його переконання, у зв’язку з тим, що минулий рік виявився досить важким, слід пропагувати тільки добро.

Спільно з працівниками ОДА, колядники прославляли Сина Божого та дякували нашим захисникам за можливість відзначити Різдвяні свята!

Від імені голови обласної військової адміністрації Світлани Онищук заступниця керівниці області Людмила Сірко подякувала вертепу за щиру коляду та побажала нам усім якнайшвидшої Перемоги. За святкове дійство діткам вручили солодкі подарунки, а ОДА отримала у знак вдячності іменну новорічну кульку парафії Вознесіння Господнього УГКЦ.

Якщо ви вперше зайшли на YouTube канал Голос ІФ не забудьте підписатися щоб знати першими найгарячіші новини Івано-Франківська та області, про які вам не розповідають інші ЗМІ!

Підтримати Голос ІФ: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.