В Івано-Франківську запроваджують нову грошову допомогу для поліпшення демографічної ситуації

Економіка, Новини, Суспільство

Мер Івано-Франківська повідомив про запровадження одноразової допомоги на новонароджених для поліпшення демографічної ситуації.

Руслан Марцінків повідомив про грошове заохочення, аби франківців більшало, інформує щоденна онлайн-газета Голос ІФ з посиланням на Politeka.

“Якщо ви з нашої громади і народили малюка у 2023 році у міському пологовому, то зможете отримати з міського бюджету разову допомогу 20 000 гривень, а якщо тато або мама дитинки військові – то 50 000 гривень.”, — пише мер Івано-Франківська.

Наразі програма на стадії розробки та вже скоро запрацює. Про час, місце та умови подачі документів буде повідомлено додатково.

” Зверніть увагу! Діти, які народилися з 1 січня 2023 року в Міському Перинатальному Центрі вже зможуть отримати виплати, коли програма запрацює. На жаль, статистика невтішна і народжуваність за останній час знизилась. Тому стараємось, щоб козацькому роду не було переводу”, — додав Марцінків.

Якщо ви вперше зайшли на YouTube канал Голос ІФ не забудьте підписатися щоб знати першими найгарячіші новини Івано-Франківська та області, про які вам не розповідають інші ЗМІ!

Підтримати Голос ІФ: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.