ОП про Герасимова замість Суровікіна: Міняй-не міняй, а терпіти будеш до кінця

Новини, Політика

В Офісі президента України висміяли призначення начальника Генштабу РФ Валерія Герасимова командувачем об’єднаного угруповання військ в Україні замість Сергія Суровікіна.

Про це повідомляє щоденна онлайн-газета Голос ІФ з посиланням на радника Офісу президента Михайло Подоляка в Twitter

“Міняй не міняй командувачів об’єднаними угрупованнями, а терпіти доведеться до кінця. Тому що “нравится/не нравится … красавица”.

7 лютого 2022 року президент країни-агресора Володимир Путін поглузував зі слів президента України Володимира Зеленського про те, що йому не подобається жоден пункт Мінських угод:

“Подобається, не подобається – терпи, моя красуне (російською: нравится, не нравится – терпи, моя красавица – ред.). Треба виконувати. Інакше ніяк”.

Зеленський 8 лютого відповів Путіну: “Україна – дійсно красуня. Про моя (Путіна – ред.) – це перебор”. Зеленський також наголосив, що терпіння – це мудрість.

Передісторія: 

  • 11 січня Сергія Суровікіна зняли з посади командувача об’єднаного угруповання військ в Україні, на цей пост призначено начальника Генштабу РФ Валерія Герасимова. Суровікін тепер його заступник.

Якщо ви вперше зайшли на YouTube канал Голос ІФ не забудьте підписатися щоб знати першими найгарячіші новини Івано-Франківська та області, про які вам не розповідають інші ЗМІ!

Підтримати Голос ІФ: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.