Очільник Івано-Франківська повідомив, в який напрямок поїдуть наступні вантажі з логістичного центру

Новини, Суспільство

Відомо, що наступний волонтерський маршрут від спільного Логістичного центру міської ради та Спілки Волонтерів Прикарпаття йтиме в Харківський, Донецький, Луганський та Запорізький напрямки.

Про це у своєму відеозверненні повідомив Руслан Марцінків, очільник Івано-Франківська, повідомляє щоденна онлайн-газета Голос ІФ.

Відтак, посилки можна приносити до 13 січня 14:00 в Логістичний центр на вул. Грушевського, 21 (вхід посередині – ГО «Спілка волонтерів Прикарпаття»).

Передати можна не більше п’яти ящиків (до 100 кг). З продуктів – лише ті, які не псуються.

Приймальний пункт працює щодня з 10:00 до 18:00 год.

“На коробці треба вказувати 2 контактних номери телефону. Зверніть увагу жодного алкоголю і наркотичних речовин.

Кожну коробку волонтери будуть відкривати і перевіряти. Дуже прошу не випробовувати долю, не порушувати закон і не підставляти наших волонтерів”, – наголосив посадовець.

Детальнішу інформацію можна отримати за номером телефону: 096 871 53 64.

Якщо ви вперше зайшли на YouTube канал Голос ІФ не забудьте підписатися щоб знати першими найгарячіші новини Івано-Франківська та області, про які вам не розповідають інші ЗМІ!

Підтримати Голос ІФ: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.