У Калуші в центрі “Я-Маріуполь” колядували разом з лідером гурту KALUSH (фото)

Новини, Суспільство

У калуському центрі “Я-Маріуполь” восьмого січня колядували, співали “Стефанію” разом з лідером гурту KALUSH під бубон і баян та їли кутю з пампухами.  

Про це повідомляє щоденна онлайн-газета Голос ІФ з посиланням на “Галку”.

Заколядувати до маріупольців разом з міським головою Андрієм Найдою зайшли колядники з ПК “Мінерал”.

“Несподіваним гостем став Олег Псюк. Ми всі пам’ятаєм звернення калушанина до цілого світу для порятунку Маріуполя.І сьогодні була нагода в маріупольців особисто подякувати Олегові. Колядували на зустрічі й малеча з Маріуполя. У такій теплій атмосфері не тільки прославляли народження Сина Божого, а й говорили про плани після Перемоги!”, – повідомив Найда.

Також з традиційним вертепним дійством завітав і колектив села Боднарів. Керівник Микола Дрогомирецький розповів, що з патріотичною колядою бували і на різних фестивалях, і на Майдані підіймали дух. У колективі до 40 учасників, наймолодшому – 7, старшому – 64.

Якщо ви вперше зайшли на YouTube канал Голос ІФ не забудьте підписатися щоб знати першими найгарячіші новини Івано-Франківська та області, про які вам не розповідають інші ЗМІ!

Підтримати Голос ІФ: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.