Як франківські гвардійці святкували святвечір (фото)

Війна, Новини, Суспільство

Цьогоріч кухарі військової частини 1241 попрацювали на славу.

Про це повідомляє щоденна онлайн-газета Голос ІФ з посиланням на Галицький кореспондент.

На різдвяному столі вчора були всі традиційні 12 страв, зокрема, вареники з картоплею і вишнями, смачні бутерброди, риба,  різноманітні салати тощо.

Перед тим, як приступити до вечері військовий капелан отець Роман Кострабій помолився.

«Людям необхідно полегшити душу, вступити у внутрішній діалог з Богом і самим собою. Усі ми в цей непростий для країни час шукаємо відраду. Звісно, наші воїни – це не виняток. Добре, якщо все більше людей буде знаходити розраду у спілкуванні з Богом. Христос народився!» – ділиться думками отець Роман.

За спільним столом зібралися офіцери та строковики, мобілізовані й військовослужбовці за контрактом – усі вони сьогодні ввечері одна велика сім’я. На столі їх чекала багата різдвяна вечеря з дотриманням усіх канонів меню Святого вечора.

Покращене харчування для військовослужбовців на свята – це спільне рішення  для всіх військових частин і родів військ.

«Різдво для українського народу завжди було одним із визначальним свят. Відсвяткувати Різдво, як це продиктовано віковими традиціями – означає весь рік перебувати під захистом вищих сил, довірити своє життя Богові нестрашно, як і побратиму», – вважає строковик Володимир і додає: – в моїй сім’ї це свято завжди було найважливішим у році. Я вважаю, не принципово, коли ти його святкуєш – чи 25 грудня, чи 7 січня, а можна й два рази. Головне, щоб кожного разу всі збирались докупи і було так багато смачних страв, що очі розбігаються».

Якщо ви вперше зайшли на YouTube канал Голос ІФ не забудьте підписатися щоб знати першими найгарячіші новини Івано-Франківська та області, про які вам не розповідають інші ЗМІ!

Підтримати Голос ІФ: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.