“Лицемірство залиште”: в ОП відреагували на “перемир’я Путіна”

Війна, Новини, Політика

Радник голови Офісу президента Михайло Подоляк наголосив, що “тимчасове перемир’я” може початися тоді, коли російський агресор покине територію України. 

Про це повідомляє щоденна онлайн-газета Голос ІФ з посиланням на Подоляка в Twitter та в коментарі У

“РФ має залишити окуповані території – лише тоді у неї почнеться “тимчасове перемир’я”. Лицемірство залиште собі”.

Подоляк також нагадав, що Україна не атакує чужу територію і не вбиває цивільне населення, як це робить Росія, і знищує виключно членів окупаційної армії на своїй території.

 “Безумовно, це виключно пропагандистський жест. І нічого більше. Росія всіляко намагається хоча б на певний час знизити інтенсивність боїв та інтенсивність ударів по своїх логістичних центрах для того, щоб отримати час на проведення додаткової мобілізації, будівництва масштабних укріплень на захоплених територіях і перегрупування армії. Це не вийшло зробити тими чи іншими військовими способами. Тому в хід пішли стандартні інформаційні виверти”.

Подоляк вважає, що росія хоче показати нібито “гуманістичні підходи у війні” і спробувати переконати європейців, щоб ті почали тиснути на Україну. Зокрема, у такий спосіб РФ домагається “негайних переговорів, прийняття російського ультиматуму, нової лінії поділу”.
Подоляк також нагадав, що Росія атакує цивільні об’єкти, включно з місцями релігійних обрядів, і робить це саме у святкові різдвяні дні: “Тому, ще раз: не треба реагувати на свідомо маніпулятивні ініціативи керівництва РФ”.

Передісторія:

  •  5 січня президент Росії Володимир Путін доручив міністру оборони Сергію Шойгу запровадити “режим припинення вогню” на час святкування Різдва.

Якщо ви вперше зайшли на YouTube канал Голос ІФ не забудьте підписатися щоб знати першими найгарячіші новини Івано-Франківська та області, про які вам не розповідають інші ЗМІ!

Підтримати Голос ІФ: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.