Генерал Павлюк розповів, чому ворогу буде складно просунутися далі білоруського кордону

Війна, Новини, Політика

Українські Сили оборони створили багаторівневу систему захисту на півночі, що не дозволить ворогу піти далі білоруського кордону.

Про це повідомляє щоденна онлайн-газета Голос ІФ з посиланням на командувача угруповання сил та засобів оборони Києва генерал-лейтенант Олександр Павлюк, якого цитує “Укрінформ“.

 “Ми створили угруповання на кордоні з Білоруссю, яке готове гідно зустріти ворога. Київська область досить потужно підготувалася до можливого нового наступу: це кілька рубежів довкола Києва загальною протяжністю близько 1 000 км, де на основі фортифікаційних позицій, довгострокових оборонних споруд створено потужну систему оборони, так просто пройти буде неможливо”.

Павлюк зазначив, що ворог не зможе подолати українсько-білоруський кордон, оскільки це “суцільні завали та мінні поля”. “До того ж по них сплановано вогонь артилерії, роботу від снайперських груп до мобільних вогневих груп”, – сказав він, додавши “ми не плануємо пропустити їх далі кордону”.

Якщо ви вперше зайшли на YouTube канал Голос ІФ не забудьте підписатися щоб знати першими найгарячіші новини Івано-Франківська та області, про які вам не розповідають інші ЗМІ!

Підтримати Голос ІФ: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.