Франківськ заплатив 800 тисяч на охорону недобудованого моста в Пасічну у 2022

Новини, Суспільство

Управління капітального будівництва Івано-Франківської міської ради витратило 800 тисяч гривень на забезпечення комплексної безпеки на об`єкті: “Будівництво моста через річку Бистриця Солотвинська та транспортної розв`язки в районі вул. Хіміків – Надрічна (ІІІ черга “Будівництво моста через річку Бистриця Солотвинська в районі вул. Хіміків – Надрічна в м. Івано-Франківську”).

Послуги надало ТОВ «Арте-Плюс» (м.Івано-Франківськ), повідомляє щоденна онлайн-газета Голос ІФ з посиланням на Галичину.

Згідно з договором від 29 квітня 2022 року, послуги надавались з кінця квітня до кінця грудня 2022 року.

Попри це, за даними системи Прозорро, тендер відбувся вже у 2023 році, а договір був опублікований 3 січня 2023 року.

За даними сервісу Опендатабот, ТОВ «Арте-Плюс» має чотирьох співвласників. Найбільша частка (70%) належить Жидану Степану Васильовичу.

Нагадаємо, будівництво нового моста на Пасічну за кошти міського бюджету стартувало ще у 2017 році і наразі стало довгобудом. На момент старту робіт не було готової документації щодо з’їзду-заїзду на вулицю Надрічну, але мер Руслан Марцінків спершу обіцяв завершити роботи за два роки, потім – у 2020. Міський голова визнав, що коштів на міст у місцевому бюджеті не вистачає, тож просив їх у держави.

Якщо ви вперше зайшли на YouTube канал Голос ІФ не забудьте підписатися щоб знати першими найгарячіші новини Івано-Франківська та області, про які вам не розповідають інші ЗМІ!

Підтримати Голос ІФ: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.