Анна Лащевська з Івано-Франківська стала чемпіонкою Європи зі спортивної гімнастики (фото)

Суспільство

Міський голова Руслан Марцінків нагородив подяками за значні успіхи у спортивних змаганнях вихованок спеціалізованої школи з гімнастики олімпійського резерву №1.

Про це повідомляє щоденна онлайн-газета Голос ІФ з посиланням на Вікна.

Нагороду отримала Анна Лащевська за I місце у чемпіонаті Європи зі спортивної гімнастики серед юніорів та зайняті II й III місця у Європейському олімпійському фестивалі, йдеться в офіційній інформації.

14-річна спортсменка отримала за свою вправу у фіналі чемпіонату Європи 13.200 балів, що дозволило їй виграти золото у вправах на колоді.

Також голова Івано-Франківська відзначив також Маріанну Кінюк за II місце та Марину Кліщевську за III місце у Всеукраїнських змаганнях зі спортивної гімнастики.

Нагороди отримали й дві команди СДЮСШОР №1 за I та III місця у Всеукраїнських змаганнях (тренерки — Людмила Голіневич та Наталія Бірюкова).

Якщо ви вперше зайшли на YouTube канал Голос ІФ не забудьте підписатися щоб знати першими найгарячіші новини Івано-Франківська та області, про які вам не розповідають інші ЗМІ!

Підтримати Голос ІФ: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.