“Головним є лише наш прапор”: українка вирушила на “Міс Всесвіт 2022” у спортивках замість сукні

Новини, Суспільство

Уже 14 січня у США відбудеться міжнародний конкурс краси “Міс Всесвіт 2022”. Представниця України Вікторія Апанасенко в дорозі до Нью-Йорка.

 Вона 20 годин добиралася до Польщі під повітряну тривогу й тільки там змогла сісти на літак, пише “Галицький кореспондент” з посиланням на 24 канал , повідомляє щоденна онлайн-газета Голос ІФ

З Києва до Варшави вона добиралася під звуки вибухів, адже тієї ночі Росія атакувала Україну дронами-камікадзе.

“20 годин без сну, виїзд на Міс Всесвіт під звуки повітряної тривоги, вибухів, дронів-камікадзе та ракет. Але я доїхала до Польщі! Вдячна Польщі за теплий прийом та підтримку України”, – написала Вікторія Апанасенко.

На конкурс краси у США “Міс Україна Всесвіт 2022” поїхала сама, а не з командою, як попередні представниці, тож на ній були багато речей.

Цікаво, що в моделі шість валіз з брендовим одягом, а перед вильотом вона сфотографувалася у жовтому спортивному костюмі та кросівках. Це попри те, що традиційне фото з аеропорту вважається першим виходом на “Міс Всесвіт” і публікується на платформах конкурсу.

 

 

“Можливо мій лук в аеропорту не такий гламурний, як в інших дівчат, але для мене головним є лише наш прапор, який я міцно тримаю в руках – наш символ свободи, віри та сили, що є в серці кожного українця”, – наголосила “Міс Україна Всесвіт 2022”.

Якщо ви вперше зайшли на YouTube канал Голос ІФ не забудьте підписатися щоб знати першими найгарячіші новини Івано-Франківська та області, про які вам не розповідають інші ЗМІ!

Підтримати Голос ІФ: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.