Більше 70% українців готові до проблем з опаленням взимку – опитування

Новини, Суспільство

Станом на грудень 74% українських громадян вважали свої домогосподарства готовими до можливих проблем з опаленням узимку, свідчать результати опитування КМІС.

Про це повідомляє щоденна онлайн-газета Голос ІФ з посиланням на КМІС

“У вересні 70% респондентів стверджували, що їх домогосподарство скоріше або повністю готове до можливих проблем з опаленням узимку, хоча з них лише 24% вважають себе повністю готовими, у той час як 47% вважають себе скоріше готовими і стверджують, що “ще є дещо, що потрібно зробити для підготовки”.

Станом на грудень 74% респондентів вважали свої домогосподарства готовими до можливих проблем з опаленням узимку.

При цьому з 24% до 34% зросла частка тих, хто вважав їх повністю готовими (вважають себе скоріше готовими, але при цьому вважають, що ще є дещо, що треба зробити – 40%).

 

Згідно з результатами опитування, частка респондентів, які у вересні вважали свої родини неготовими, становила 24%, а у грудні – 21%.

Опитування було проведено КМІС 4 – 27 грудня 2022 року методом телефонних інтерв’ю.

Всього було опитано 995 респондентів у віці 18 років і старше. До вибірки не включалися жителі територій, які тимчасово не контролювалися владою України до 24 лютого 2022 року (АР Крим, м. Севастополь, окремі райони Донецької та Луганської областей), а також опитування не проводилося з громадянами, які виїхали закордон після 24 лютого 2022 року.

Якщо ви вперше зайшли на YouTube канал Голос ІФ не забудьте підписатися щоб знати першими найгарячіші новини Івано-Франківська та області, про які вам не розповідають інші ЗМІ!

Підтримати Голос ІФ: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.