На Прикарпатті правоохоронці затримали автомобільного злодія

Кримінал, Новини, Суспільство

За допомогою небайдужих людей коломийські поліцейські «на гарячому» затримали автомобільного злодія.

Про це інформує щоденна онлайн-газета Голос ІФ з посиланням на поліцію в області.

Слідчі затримали його в процесуальному порядку.

До Коломийського відділу поліції звернувся місцевий мешканець. Чоловік повідомив, що в селі Товмачик помітив підозрілого невідомого, який ймовірно вчинив злочин.

Правоохоронці оперативно прибули на місце виклику та затримали правопорушника. В ході проведення слідчих дій, поліцейські з’ясували, що 32-річний затриманий тернополянин, раніше судимий за наркозлочини, вчинив крадіжку грошей із салону незачиненого автомобіля.

При огляді у нього виявлені викрадені кошти. А саме 8 тисяч гривень.

Фігуранта затримали в порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України. Його дії кваліфіковано за ч. 4 ст. 185 Кримінального кодексу України (крадіжка, вчинена у великих розмірах чи в умовах воєнного або надзвичайного стану).

Наразі готується повідомлення фігуранту про підозру та клопотання до суду щодо обрання запобіжного заходу. За скоєне затриманому загрожує максимальне покарання -до восьми років ув’язнення.

Звертаємось до водіїв з проханням бути максимально уважними. Щоби не стати жертвами автомобільних злодіїв слід дотримуватися певних правил:

  • не залишайте в автомобілі, особливо на ніч, цінні речі, документи;
  • замикайте автомобіль, навіть якщо залишаєте його ненадовго;
  • звертайте увагу на людей, які цікавляться вашим автомобілем;
  • обладнайте авто сигналізацією та включайте її кожного разу, коли виходите з транспортного засобу;
  • якщо з’ясували, що за час вашої відсутності в автомобілі побували злодії, ні до чого не торкайтеся та негайно зателефонуйте до поліції.

Якщо ви вперше зайшли на YouTube канал Голос ІФ не забудьте підписатися щоб знати першими найгарячіші новини Івано-Франківська та області, про які вам не розповідають інші ЗМІ!

Підтримати Голос ІФ: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.