Посол ЄС не бачить загрози зменшення підтримки України

Війна, Економіка, Новини, Політика, Суспільство

Посол Євросоюзу Матті Маасікас не бачить загрози зменшення підтримки України з боку країн ЄС.

Як пише щоденна онлайн-газета Голос ІФ, про це він сказав в інтерв’ю “Укрінформу“.

Матті Маасікас зазначив, що після відкритого нападу Росії на Україну Євросоюзу довелося стати справді геополітичним гравцем і чітко зайняти сторону, щоби відповідати своїм задекларованим цінностям. Посол нагадав про об’єднану допомогу блоку Україні – санкціями проти агресора, фінансовою та іншою допомогою, прихистком для українців, які через війну вирішили їхати за кордон, рішенням ЄС позбавлятися залежності від російських енергоресурсів.

“У перспективі я не бачу жодних ознак того, що наші країни-члени послаблять свою підтримку тих, хто рятується від повномасштабного вторгнення Росі”, – зазначив Матті Маасікас.

Якщо ви вперше зайшли на YouTube канал Голос ІФ не забудьте підписатися щоб знати першими найгарячіші новини Івано-Франківська та області, про які вам не розповідають інші ЗМІ!

Підтримати Голос ІФ: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.