Ворог влучив в енергетичний об’єкт на Прикарпатті, — Світлана Онищук

Війна, Кримінал, Новини, Політика, Суспільство

Сьогодні російські терористи знову завдали масованого ракетного удару по українських містах та селах.

На жаль, цього разу небезпека не оминула й Прикарпаття, пише щоденна онлайн-газета Голос ІФ.

Ворог влучив в один з енергетичних об’єктів області, внаслідок чого виникла пожежа загальною площею 50 кв. метрів, повідомила голова Івано-Франківської ОДА Світлана Онищук.

Станом на 11.25 пожежу локалізовано, постраждалих і жертв немає.

Посадовиця підтвердила інформацію заступника керівника Офісу Президента Кирила Тимошенка, що одна ракета пошкодила приватну житлову будівлю на території Тлумацької територіальної громади, але не вибухнула. На момент влучання ракети у будинку людей не було. На щастя, ніхто не постраждав.

Раніше йшлося, що російська ракета влучила в будинок на Прикарпатті, але не вибухнула.

“Також в області зафіксовано падіння ракет, знешкодження яких відбудеться згодом, про що повідомлю додатково”, — додала Світлана Онищук.

Голова ОДА просить стежити за офіційними повідомленнями, не наближатися до місць падіння ракет, не фотографувати їхні уламки, не публікувати фотографій та відеоматеріали у соцмережах і таким чином не допомагати ворогу.

Якщо ви вперше зайшли на YouTube канал Голос ІФ не забудьте підписатися щоб знати першими найгарячіші новини Івано-Франківська та області, про які вам не розповідають інші ЗМІ!

Підтримати Голос ІФ: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.