У Фраківську повідомили, яка ситуація з опаленням в дитячих садках та школах

Новини, Суспільство

Мiський голова Iвано-Франкiвська розповiв про стан справ пов’язаний iз теплом пiд час вiдключень в школах та садочках.

Як повiдомив Руслан Марцiнкiв – є теплоносiй, однак в деяких дитячих садочках проблеми з тим, що пiсля реконструкцiї там встановленi iндивiдуальнi тепловi пункти, інформує щоденна онлайн-газета Голос ІФ.

Так, керiвники закладiв ставлять генератори, на яких працює ТП. До слова, теплоносiй подається до всiх дошкiльних закладiв Iвано-Франкiвська, така ж ситуацiя у школах.

“Дуже багато залежить вiд керiвникiв, є певнi проблемнi заклади, ми зараз пробуємо вирiшувати, на жаль переходимо на старий метод – перемикнути на елеватори.

Ми зараз робимо це своїми силами й встановлюємо в цих дитячих садочках. В бiльшостi садках нормальна ситуацiя, але є низка таких, де ми зараз здiйснюємо цю роботу, щоб було теплiше”, – каже мiський голова.

Адже, зi слiв Марцiнкiва, за генератором потрiбен постiйний догляд та пальне, а влада хоче мiнiмiзувати цi проблеми, тому зварюють елеватори.

Крiм того, посадовець вважає кiлькiсть мегават, яку дають на Iвано-Франкiвську область – несправедливою.

Та пропонує повернути облгази та обленерго у державну чи комунальну власнiсть.

Якщо ви вперше зайшли на YouTube канал Голос ІФ не забудьте підписатися щоб знати першими найгарячіші новини Івано-Франківська та області, про які вам не розповідають інші ЗМІ!

Підтримати Голос ІФ: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.