Росіяни бояться просування ЗСУ, тому лишили лиш одну переправу через Сіверський Донець – ОВА

Війна, Політика

Підрозділи Сил оборони 25 грудня відбили атаки окупантів в районах Новоселівського, Стельмахівки, Площанки, Невського і Червонопопівки на Луганщині, росіяни остерігаються просування ЗСУ, тому через Сіверський Донець лишили лиш одну понтонну переправу.

Про це повідомляє щоденна онлайн-газета Голос ІФ з посиланням на Луганську обласну військову адміністрацію у Telegram

На Куп’янському та Лиманському напрямках ворог гатив по районах Стельмахівки, Площанки, Діброви і Червонопопівки.

Водночас авіація Сил оборони протягом минулої доби завдала 5 ударів по районах зосередження особового складу та техніки окупантів.

Українські ракетники і артилеристи уразили 9 пунктів управління, 2 райони зосередження живої сили та 2 інші важливі об’єкти противника.

ОВА зазначає, що російські війська продовжують зазнавати значних втрат – медзаклади області переповнені пораненими бойовиками.

Зокрема, до шпиталю в Старобільську за останній час доставили близько 50 важкопоранених загарбників, а в шпиталь у Біловодську завезли більше сотні військових РФ.

Також окупанти розселяють жителів знищених населених пунтків Попаснянського району по комунальних установах так званої “ЛНР”. Відновлювати знищене житло росіяни не планую.

Якщо ви вперше зайшли на YouTube канал Голос ІФ не забудьте підписатися щоб знати першими найгарячіші новини Івано-Франківська та області, про які вам не розповідають інші ЗМІ!

Підтримати Голос ІФ: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.