Калуський хокейний клуб “Легіон” розгромив харківських “Берсерків”

Новини, Суспільство

Хокейний клуб із Калуша розгромив харківських “Берсерків”.

Про це повідомляє щоденна онлайн-газета Голос ІФ з посиланням на Фіртку.

У 18 турі хокейного чемпіонату України, “Легіон” переміг харків’ян із рахунком 8:3, інформує .

Гра пройшла, 25 грудня, та стала домашньою для прикарпатської команди.

Хід гри

Незважаючи на впевнену перемогу господарів, краще розпочали саме гості. У перші десять хвилин харків’яни закинули дві шайби. Спочатку, Абаджян відкрив рахунок. Він підхопив шайбу у зоні Легіону та влучним кидком у кут воріт – відкрив рахунок.

На дев’ятій хвилині Берсерки подвоїли перевагу. Харківська команда отримала нагоду пограти в більшості. Мурин був вправніший на п’ятаку калуської команди та добив шайбу у ворота. Втримати таку перевагу у першому періоді гостям не вдалося. Валентин Сірченко сильним кидком із дальньої дистанції “прошив” воротаря харків’ян та скоротив перевагу.

На першу перерву команди пішли за рахунку 2:1 на користь харківських Берсерків.

А вже у другому періоді Легіон розбив гостей. За 20 хвилин прикарпатська команда закинула п’ять шайб та пропустила одну. Капітан Віктор Захаров оформив хет-трик, а Владислав Ромащенко – дубль. За харківську команду закинув Абаджян, також оформивши дубль.

У третій 20-хвилинці калушани ще два рази вразили ворота суперника. В середині періоду Когут закинув сьому шайбу, а через кілька хвилин Сергій Пойманов закинув восьму шайбу.

В підсумку, калуський “Легіон” здобув розгромну перемогу із рахунком 8:3. Таким чином, за три дні, калуська команда провела три матчі та перемогла у кожному: двічі харківських Берсерків – 5:3 і 8:3, та хокейний клуб Кременчук – 3:2.

Якщо ви вперше зайшли на YouTube канал Голос ІФ не забудьте підписатися щоб знати першими найгарячіші новини Івано-Франківська та області, про які вам не розповідають інші ЗМІ!

Підтримати Голос ІФ: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.