У лютому команда Зеленського представить мирний план – ЗМІ

Новини, Політика

24 лютого 2023 року або близько до цієї дати команда президента України Володимира Зеленського планує представити мирний план.

Про це повідомляє щоденна онлайн-газета Голос ІФ з посиланням на видання The Wall Street Journal з посиланням на європейських та українських дипломатів.

Як пише WSJ, за словами європейських і українських дипломатів, команда Зеленського наразі наповнює мирний план конкретним змістом. Свої ідеї вона має намір представити на першу річницю російського вторгнення 24 лютого або близько до цієї дати.

При цьому, пише видання, офіційні представники США, України та НАТО заявили, що позиція України на будь-яких можливих переговорах, на яких вона, ймовірно, вимагатиме значних поступок від Москви, буде залежати від її позиції на полі бою, а тому Київ хоче підготуватися до можливих мирних переговорів, здобувши військові перемоги.

Якщо ви вперше зайшли на YouTube канал Голос ІФ не забудьте підписатися щоб знати першими найгарячіші новини Івано-Франківська та області, про які вам не розповідають інші ЗМІ!

Підтримати Голос ІФ: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.