Зеленський: Бахмут ламає і найманців Путіна, втрати Росії досягають 100 тисяч

Війна, Новини, Політика

Президент України Володимир Зеленський заявив, що Бахмут “ламає” вже не тільки російську армію, а й російських найманців, але Володимира Путіна не зупиняють навіть 100 тисяч втрачених життів його громадян. 

Про це повідомляє щоденна онлайн-газета Голос ІФ з посиланням на Володимира Зеленського у вечірньому зверненні 19 грудня.

 “Бахмут залишається найгарячішою точкою на всій лінії фронту – понад 1300 кілометрів активних бойових дій. Ще з травня окупанти намагаються зламати наш Бахмут, але час іде, і Бахмут ламає вже не тільки російську армію, а й російських найманців, які прийшли на заміну втрачених армій окупантів.

Лише вдумайтеся в це: Росія вже втратила в Україні майже 99 тисяч своїх солдатів. Днями буде 100 тисяч втрат окупантів. Заради чого? Відповіді на це запитання ні в кого в Москві немає. І не буде.

Вони ведуть війну і витрачають життя людей – інших людей, не своїх близьких, не свої власні життя, а інших, і лише тому, що якась там купка в Кремлі не вміє визнавати помилок і страшенно боїться реальності. Але реальність говорить сама за себе”.

Зеленський подякував українським бійцям, які героїчно тримають Бахмутський напрямок, Соледар, Авдіївку, Мар’їнку, Кремінський напрямок та весь Донбас.

Він наголосив, що цей регіон до приходу Росії був одним із найсильніших в Україні, а зараз РФ його “руйнує просто до випаленої землі”.

Але “навіть така жорстокість ворогу нічого не дасть”, запевнив український президент.

Якщо ви вперше зайшли на YouTube канал Голос ІФ не забудьте підписатися щоб знати першими найгарячіші новини Івано-Франківська та області, про які вам не розповідають інші ЗМІ!

Підтримати Голос ІФ: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.