В Івано-Франківську роздали 32 За місця обігріву й укриття за місця обігріву й укриття

Новини, Суспільство

Міська влада Івано-Франківська передала 32 генератори для укриттів, які облаштували представники ОСББ у багатоповерхівках. 

Про це в програмі “Про головне в деталях” розповів міський голова Руслан Марцінків, повідомляє щоденна онлайн-газета Голос ІФ.

Відомо, що генератори отримали голови ОСББ для будинків. Крім того, ще 30 роздали для укриттів будинкам від комунального підприємства “Комфортний дім”.

“Ми готуємось, в разі потреби – це буде місце для обігріву, але також й укриття для людей під час ймовірних повітряних тривог і ракетних ударів”, – наголошує посадовець.

Крім того, якщо будуть масштабні відключення, то в Івано-Франківську на всіх під’їздах залишають інформаційні листівки. Там вказано, де в разі відключень можна буде набрати води, або знайти тимчасовий прихисток людям літнього віку, або жінкам з дітьми.

Попри це, очільник міста радить готуватися до найгіршого, рекомендує знайти місцеперебування в сільській місцевості або в індивідуальних будинках.

Якщо ви вперше зайшли на YouTube канал Голос ІФ не забудьте підписатися щоб знати першими найгарячіші новини Івано-Франківська та області, про які вам не розповідають інші ЗМІ!

Підтримати Голос ІФ: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.