У Франківську обласному центру екстреної медичної допомоги подарували новий спецавтомобіль (фото)

Новини, Суспільство

Допомогу отримали у рамках співпраці з керівником Rotary Club Poznań Войцехом Майчжицьким (Wojciech Majchrzycki).

В Івано-Франківську обласному центру екстреної медичної допомоги подарували новий повнопривідний спецавтомобіль «Мерседес», повідомляє щоденна онлайн-газета Голос ІФ з посиланням на  ПІК.

Сьогодні транспортний засіб для потреб медиків офіційно передав Президент Ivano-Frankivsk Rotary Club Тарас Гергелюк. Вдячність благодійникам висловили перший заступник голови обласної ради Микола Палійчук та заступник голови ОВА Віталій Ільчишин. За словами посадовців, раніше організація передала Івано-Франківщині перший в Україні мобільний пункт забору крові.

FB IMG 1671534452029 scaled

Як зазначив генеральний директор обласного центру екстреної медичної допомоги Мирон Матейко, вартість спецавтомобіля для екстреної медичної допомоги з обладнанням склала близько 180 тисяч доларів США.

«Це повнопривідний автомобіль 2022 року випуску з найновітнішим забезпеченням. Він обладнаний дефібрилятором, апаратом ШВЛ, веновізорами, масажерами тощо. Ми щиро вдячні за таку важливу допомогу всім благодійникам, а особливо керівнику Ротарі клубу Познані Войцеху Майчжицькому», – зазначив керівник установи.

FB IMG 1671534458819 scaled

Якщо ви вперше зайшли на YouTube канал Голос ІФ не забудьте підписатися щоб знати першими найгарячіші новини Івано-Франківська та області, про які вам не розповідають інші ЗМІ!

Підтримати Голос ІФ: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.