Зеленський: Хто б і до чого не схиляв Мінськ, це їм не допоможе

Війна, Новини, Політика

Президент Володимир Зеленський заявляє, що “хто б і до чого не схиляв Мінськ”, це їм не допоможе.

Про це повідомляє щоденна онлайн-газета Голос ІФ з посиланням на вечірнє звернення  президента.

 “Також на Ставці (у неділю – ред.) детально обговорили кордон. Захист кордону як із Росією, так і з Білоруссю – це теж постійний пріоритет. Готуємося до всіх можливих оборонних сценаріїв.

Хто б і до чого не схиляв Мінськ, це їм так само не допоможе, як і всі інші хворі ідеї в цій війні проти України та українців”.

Зеленський також зазначив, що на засідання Ставки детально розглядалася ситуація на Донеччині та Луганщині.

“Бахмутський напрямок – ключове. Місто тримаємо, хоч окупанти роблять усе, щоб там не залишилося жодної цілої стіни”, – сказав він.

“Запорізька область, Херсонська, південь загалом – поступово зменшуємо потенціал окупантів. Мінус склади, мінус логістика російської армії”, – додав президент.

Він також знову звернувся до партнерів України з проханням допомогти повністю захистити українське небо засобами ППО.

“Допомігши нам повністю захистити наше небо, надавши нам швидше сучасні системи ППО в достатній кількості, ви можете позбавити державу-терориста головного інструменту терору. Це буде один із найпотужніших кроків, що наблизять закінчення агресії. Росії доведеться йти шляхом до припинення агресії, коли вона більше не зможе йти шляхом ракетних ударів”.

Якщо ви вперше зайшли на YouTube канал Голос ІФ не забудьте підписатися щоб знати першими найгарячіші новини Івано-Франківська та області, про які вам не розповідають інші ЗМІ!

Підтримати Голос ІФ: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.