ЗСУ вдарили по штабу окупантів у Щасті: 16 загиблих, багато поранених – Спротив

Війна, Новини, Політика

Українські захисники з допомогою підпілля вдарили по штабу окупантів у місті Щастя Луганської області – щонайменше 16 загарбників загинули та близько 40 дістали поранення.

Про це повідомляє щоденна онлайн-газета Голос ІФ з посиланням на Центр національного спротиву.

“Завдяки точковому удару було знищено 16 окупантів та 12 одиниць військової техніки. Ще близько 40 росіян потрапили до шпиталю з травмами різної тяжкості. Удар став можливим завдяки координації підпілля та ЗСУ”.

У ЦНС зазначили, що окупанти провели у Щасті лише 2 дні – 14 грудня росіяни заїхали в приміщення одного з ПТУ у місті, а вже 16 грудня їх не стало.

Спротив наголошує, що що кожен мешканець тимчасово окупованих територій може наблизити момент звільнення свого населеного пункту. Анонімно повідомити про місцерозташування ворога можна за посиланням.

Якщо ви вперше зайшли на YouTube канал Голос ІФ не забудьте підписатися щоб знати першими найгарячіші новини Івано-Франківська та області, про які вам не розповідають інші ЗМІ!

Підтримати Голос ІФ: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.