Щоб допомогти у відновленні: з Прикарпаття на південь вирушила бригада енергетиків-добровольців

Новини, Суспільство

Дев’ятеро фахівців-високовольтників першими вирушили на нещодавно звільнені від ворожих сил території прифронтової області.

Це персонал служби ліній електропередач коломийської та івано-франківської дільниці, інформує “Прикарпаттяобленерго“, інформує щоденна онлайн-газета Голос ІФ з посиланням на ПІК.

Після двох тижнів інтенсивних робіт з відновлення електропостачання на Миколаївщині бригада енергетиків-добровольців з Прикарпаття повернулася додому.

“А от продовжать їхню справу  колеги-наступники – збірна бригада служби ліній електропередач з Долини та Івано-Франківська, які в п’ятницю, 9 грудня, вже вирушили на південь України”, – йдеться у повідомленні.

Впродовж наступних двох тижнів вони продовжуватимуть відновлювати знищену російськими окупантами високовольтну лінію електропередач 150 кВ, яка має для заживлення місцевих споживачів величезне значення.

“Ускладнюють роботу значне погіршення погодних умов – мінусова температура, шквалі вітри та завірюхи, а також близькість до розташування російських військ на окупованій Херсонщині, які щораз намагаються дістати наших  енергетиків артилерійськими обстрілами.”, – зазначають енергетики.

Якщо ви вперше зайшли на YouTube канал Голос ІФ не забудьте підписатися щоб знати першими найгарячіші новини Івано-Франківська та області, про які вам не розповідають інші ЗМІ!

Підтримати Голос ІФ: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.